KERJA KOSONG TERKINI » salam eid adha to all muslim..
KERJA KOSONG TERKINI » Selamat hari raya aidil adha...
KERJA KOSONG TERKINI » JAWATAN KOSONG TERKINI KERJAAN DAN SWASTA...
zanas » borink la pagi-pagi macam ni.. jomla kite sembang-sembang..
zanas » hye semua...
myraa » hyeeee
adrie » gua ingin menumpang kaseh kalian... http://jiwarasagelora.blogspot.com/
Mely » lamernyer x apdet nieee
shockumentari » helo..nice blog,if u have sweet time,please visit diz blog http://shockumentari.blogspot.com ..ok thanks
masterlawak » ????
Alladin » zZzZzZzZz....
ardzham » wkdin, lama x add entry dah bz sangat ke sampai x de masa atau dh pindah server lain?
Matematik » test..test....leh antar msg ke nie????
Op » wak mana ko?
Prince Sasuke » Assalamualaikum
zaraquieza » hye
bob wuhuu »
serindik »
serindik » la dah senyap la plk nie
serindik » ANNIE
serindik » hai
annie » hi
Athiqa » sibuk ye wakdin sekarang..mcm dah bersawang sikit blog wakdin nih..hihi..pekabo?
Athiqa » hello there..
Freddy » kenapa dah lama x update blog ni?
jamri » salam wakdin.....
al_quazam » kabare wkdin? wes sui ora kerungu kabar. sibuk tenen kui, hyolah wes dadi boss
fiq amaline » kenapa senyap aje ni
fiq amaline » HAI TGH BUAT APA TU
fiq amaline » HAI TGH BUAT APA TU
fiq amaline » hai apa khabar
fiq amaline » hai apa khabar
aku »
aku » sape tur anak hantu kerer
aku » hi...
baytu » hi,how areyou guys???///
kak g » wakdin, BP bah teruk tak ? lama tak jumpe. anak-anak sihat ?
farah » a'kum. singgah sebentar sbb dah lama tak singgah tp tuannya dah tido kot...hehehe
AKMA » wak ooo wak... ke mana kau. sihat ke??? selamat hari raya haji...he he he
fiyer » haiii
fiana » HELOWWWWWW
fiana » huk.. helooowwwww!!
de5lin » selamat hari raya aidilfitri buat wkdin sefamili....maap zahir batin...
ahsuez & samurai » selamat hari raya, maaf zahir dan batin.. ENJOY!
are-leng » Slamat Berpose
HjSupar » Ramadhan Al Mubarak,Kul Ams Wa Antum Bi Khoir..Insyaallah
ezad » selamat berpuasa..
ayobkelubi » selamat berposa wak!
spyz » kau bertapa ke wak? . lama tak borak...
Ted » hello...assalamualaikum..hit ur page!
zetty » baby girl name pe?
WANE » HAI
WANE » SEMEKOM SEMUA.........
WANE » SEMEKOM SEMUA.........
wkdin » terima kasih... rezeki Allah bagi...
ifa » tahniah...Alhamdullilah bertambah lagi family wkdin..(tumpang gembira)
lynn » ooo betul ke dpt baby girl ? wah tahniah rezeki bertambah ye...
Op » tahniah wak dapat baby girl 26/8 baru ni.
cik datt » halllooo....wakdin...still remember me?
AKMA » waaaaakkkkkkkk...aku kempunan satu samuri. waaaa....lagi 7 bulan maaa
Ly » lamanyer xapdet nie wak?
wak man » aku nak phone no lu..ari tu jumpa asri. dia buat batik la ni..
wak man » layari http://dppsubang.blogdrive.com
wak man » wak din, lama x dgr citer...sihat ka?
Dhani » akum wak. bila mau ketemu nih?
Dhani » ada 2 pilihan cover kat sini: http://bilik.blogspot.com sila pilih yang mana hati berkenan.
edy » II
edy » ii
book » wakdin, ape kabar?
rudy bluehikari » kabare wakdin. aidi wes darjah piro? orak nambah meneng?
azizan » a.kum!wkdin. saya ni singgah semua blok nak blajar bikin blog bah.
spyz » kabare wak??
wkdin » tak der pun liza
liza » nak tolong jugak kalau ada project..hari tu ada dpt tak panggilan sebut harga?
wkdin » tak tua dan tak juga muda..... hujung belia
Hilmy Hj.Abdul Raffa » Wak Din ni dah tua ke atau muda?Wak org jawa ke?hik..mengarut la pertanyaan ni?
al_quazam » sapa2 yg ada maklumat tentang pokok rokam dan buah rokam harap beritahu saya al_quazam at yahoo dot com
mersik » A'kum..wkdin..saja dtg jln2 singgah..menghulur salam..
abby » elop
ProWaris » Saksikan Program Hujah Siri Pertama bertajuk "Jambatan Yang Tak Kesampaian" yang dihoskan oleh Feriz Omar, Presiden ProWaris Malaysia di TV9 jam 8.30 malam pada hari Selasa 25hb.April 2006.
Dhani » wak. cek email. proposal dah di hantar.
hikekiutsangat » ikie,apsal saya susah sgt nak masuk kat gengcerita huh...sampai 10 min saya tunggu masih gak sama.saya kira nak baca citer.tapi jadi camni,camne nak baca.
shahid » assalamualaikum wkdin.. blom kija lagik..tgh training kat tepeng..next week on job.
wkdin » dah ok dah
maar » no reply?
maar » apo khabar orang di sana?
wkdin » hari ni blogdrive hari cacing sedunia
Ly » org blom kawen lg la.. kekkekekek
Ly » salamz n hye wkdin
neeziee » ok ok..
wkdin » dah ok kan????
maliki » ikie...server down la forum tuuu....
zurie » assalamualaikummmmmmmm WAK
maliki » wkdin mane masuk forum time camni...dia gi melantak kenduri sepeti gambar yg tertera dia sebelahhh..ape daaa admin lantak sengsorangg..ini tak adilllll!!!hamba pun nakkk!!!
datt »
Ly » epi wiken wkdin
misterrie » wakdin...kat forum lawak nama lu ada... bila aku masuk sini...wkdin not online.... apa daaa
misterrie » tak online la plak orang tua ni...
misterrie » oiii...wakdin...lama tak masuk forum?? jaga anak ka?
misterrie » wakdin...lama tak masuk forum...ko buzy ka